Derfor mener vi Color Line er en av Norges beste arena for Kick-Off og teambuilding

«Når båten legger fra kai i Oslo, så har vi 100 % fokus på fag og teambuilding», sier leder for sponsornettverket Ivar Gaute Strøm i Business Connect. Han har i en årrekke jobbet med nettverk og relasjonsbygging.

Hvert år reiser nemlig Fossum sin administrasjon, sponsornettverk og utvalgte foredragsholder på tur mellom Oslo og Kiel. Det som startet som vår første tur flere år tilbake har nå blitt en fast tradisjon. 

Hva gjør Color Line til en unik arena?

Color Line har moderne møterom med havutsikt og lokaler med plass til inntil 500 personer, profesjonelle konferanseverter, et variert tilbud av teambuilding-aktiviteter, musikalske show inkludert i prisen, flere restauranter med fristende menyer, fine lugarer og ikke minst, alt og alle er samlet på ett sted.

Dette er mye av grunnen til at Fossum velger Color Line, og samtidig vektlegger Ivar at han føler seg trygg på leveransen grunnet dialogen i forkant. 

«Jeg er alltid trygg på at opplevelsen blir bra, og opplever at vi blir ivaretatt som kunde før, under og etter reisen. Spesielt vil jeg fremheve at vi kan «sparre» med konferanserådgiveren i forkant og at vi får en pakke basert på våre reelle behov og rammer»

«Color Line er ypperlig til ulike anledninger enten det er lansering av et nytt produkt, prosjekt, nye strategier, introduksjon av nye medarbeidere eller rett og slett starten på et nytt år. Samtidig er det en god anledning til å bli bedre kjent med hverandre, ha det gøy, skape motivasjon og engasjement. Rett og slett legge grunnlaget for å lykkes sammen», avslutter Ivar.

Be om skreddersydd opplegg 

Color Line sine konferanserådgivere er eksperter på å skreddersy et program etter dine kriterier, og strekker seg langt for at du og dine kollegaer skal få en minnerik tid på havet. De kan også gi sin anbefaling basert på tilbakemeldinger fra andre kunder 

Kontakt Color Line og Jan Tore Meinstad-Moen her